dimarts, 10 de juny del 2014

Esport

El massatge esportiu

El massatge esportiu es diferencia del terapèutic en què es circumscriu dins de la pràctica esportiva, tant a nivell d'entrenament com de competició (previ i posterior a ella)

Aquest tipus específic de massatge treballa activant la circulació dels fluids, accelerant l'eliminació de residus, toxines i altres materials de rebuig, així com augmentant l'oxigenació del múscul.

El moment en què es realitzi el massatge a l'esportista és molt important ja que afavoreix la concentració, la introspecció i l'emotivitat de l'esportista per a la competència.

L'atleta requereix que el seu cos estigui al màxim per optar pel guanyi en una activitat esportiva, el massatge esportiu, és en aquest punt de gran utilitat per aconseguir a part de l'efecte terapèutic, l'aportació de confiança i seguretat que tot esportista necessita per guanyar una prova. Però, per això, el massatge ha de fer un professional en la ciència de la Teràpia Física.
Fotografia en la que un esportista reb un massatge d'un expert, presa de:Apropat.cat


Relacionat amb les aigües termals podem trobar centres on relaxar el cos després de grans esforços físics pero també llocs on realitzar-los. Per exemple: Propostes.com
Webgrafia: apropat.cat i proostes.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada