dimecres, 11 de juny del 2014

Yellowstone National Park


Yellowstone National Park
Un bell parc visitat per molts turistes al llarg de l'any, el qual apassiona per la seva gran quantitat de paisatges i biodiversitat que per a molts és símbol de pau. Conté un dels paisatges més important d'Amèrica, a més està situat a les estructures geològiques més estranyes i més perilloses del món.
Hi ha més de 4.500 km de rius, més de 300 cascades i la major concentració del món en aigües termals.
Però en realitat, aquest parc constitueix un dels perills més aterridors del planeta terra des del punt de vista geològic, per la seva alta activitat a nivell volcànic, i per les seves grans extensions de terra que poden crear el pitjor desastre registrat en la història.
Volcà de Yellowstone

Tot i estar adormit per milers d'anys, el supervolcán de Yelloswtone té una gran pressió al seu interior que s'infla el terreny com un globus, deixant al descobert el gran perill que asecha aquesta zona, i els seus voltants.
Amb tot i això, l'última erupció registrada d'aquest gran volcà va ser fa 640.000 anys, de manera que la següent ja tenia que haver-se produït. La intensitat d'una erupció a Yellowstone podria ser 2.500 vegades més gran de l'ocorreguda a la muntanya Saint Helens el 1980.

Llop reinstaurat a Yellowstone
La fauna  de Yellowstone té una nombrosa espècie de mamífers, el llop gris que esta en espècie de perill, el lince i el grizzly, que està en espècie d’amenaça, són els més coneguts.  Altres grans mamífers són el ós negre, 
el puma, el wapiti, l’alce, la cabra de les muntanyes rocoses i el mufló canadenc. 
Opinió personal:
M'encanta, és molt interessant el parc nacional de Yellowstone, és un dels més importants del món gràcies als seus impressionants aigües termals, cascades, rius, gásers i la seva gran diversitat d'animals. Està situat prop d'un dels supervolcans del món.

Imatge de: Pinterest , Pinterest 2Pinterest 3
Informació de:Yellowstone , National Park Service


Vídeo de:Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada